Over Mirjam

'Ik zet me enthousiast in om samen met ouders te zoeken naar mogelijkheden om hun kindje te helpen in het ontwikkelen van natuurlijk eet-, drink- en slikgedrag. Het geeft mij voldoening als het de ouders lukt om dit bij hun kind te bereiken. Het is belangrijk dat zowel ouders als kinderen positieve ervaringen met eten en drinken krijgen. Stap voor stap neem ik de ouders mee in dit proces. Ieder kind en zijn of haar omgeving zijn uniek en hun voortdurende ontwikkeling inspireert mij om iedere keer opnieuw te kijken naar wat haalbaar is.'

Mirjam van den Berg heeft in 1995 de opleiding tot logopedist afgerond. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als logopedist voor ouderen, kinderen in het speciaal onderwijs en in een reguliere praktijk, is Mirjam in 2001 haar eigen praktijk gestart. Vanaf 2003 is zij zich gaan specialiseren in baby’s en jonge kinderen. Na zestien jaar in Elden gewerkt te hebben, besloot Mirjam haar praktijk te verplaatsen naar Velp. Daar is ze sinds 1 januari 2018 gestart met Prelogo. Bij Prelogo begeleidt Mirjam uitsluitend baby’s en jonge kinderen en hun ouders.

Mirjam staat ingeschreven in het register preverbale logopedie van de Nederlandse vereniging voor Logopedie en foniatrie (NVLF) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).